Laatste update :)

Hier nog even een laatste update. Zoals het nu lijkt ga ik half april t/m half juli naar Suriname. We zullen helaas moeten wachten tot onze wachtijd van onze aanvragen verstreken is, dan pas willen ze ons helpen om te kijken waar onze aanvragen liggen. Het is niet anders. Ik heb me er over heen gezet, het is niet erg en ik ga gewoon wat later. Het haalt een beetje mijn planning in de war, normaal kan ik daar wel tegen, maar nu toch niet helemaal. Zoals het nu lijkt haal ik ook gewoon mijn diploma in juli, dus loop ik geen vertraging op! Dat zou namelijk het minste van allemaal zijn en nog een pluspunt; onze tickets worden betaald, gelukkig heeft de annuleringsverzekering zijn werk gedaan. Ik ga ondertussen werken bij de Coop, gelukkig dat dit nog kan en daarnaast ga ik heel hard bezig met het maken van materialen voor verschillende klanken. Dus ik heb tot half april genoeg te doen. Tot die tijd zullen jullie via deze site weinig van me horen, maar wanneer het half april is, ben ik weer helemaal van de partij.

Groetjes Dana

Jasper en Marjan

Hoi Dana,

Wat een verhaal zeg!!! Hoop voor je dat het allemaal goed komt en dat je geen studievertraging oploopt! Ook wel zo prettig dat de tickets gewoon betaald worden! Sterkte met afwachten en succes met alle voorbereidingen!
Liefs uit Gramsbergen

Karin

Zo zie je maar weer: het komt goed! We wachten je verhalen gewoon nog even af. Werk ze tot die tijd.
Groetjes van Roel, Karin, Niek, Wessel en Arne.

Tineke

Dat is nu toch goed nieuws daar kan je wat mee of niet dan .
Is de onzekerheid wat weg.
Veel sterkte lieve Dana met het voorbereiden.
Tot de volgende keer.
Liefs uit Emmercompascuum.

Nicolet

Hey Lief..

Lees net je mail en natuurlijk even je update.. Ik ben echt bekaf!! Ben net terug van het weekend binnenland (het aapje en de papagaai op je pagina heb ik in levende lijve ontmoet :) )

Morgen mail ik je oke..
Voor nu ben ik heel blij om iets positiefs te horen!!
En ben ik ook blij dat we er waarschijnlijk nog samen zijn.. Dat van September zat me echt dwars..

Zo mooi dat we de dingen hier toch samen gaan delen..

nu ga ik eten en slapen.. pfffff haha

xxxx

gina

Lieve Dana,

je belde me net helemaal enthosiast op dat je toch nog naar suriname kan deze week. Morgen visum halen en dan vliegen, helemaal geweldig. En dan maak je je druk om wat wij hadden afgesproken, echt niet doen hoor want dat komt ook wel weer goed. Ga jij maar lekker genieten daar in het mooie suriname en we spreken elkaar na die tijd wel weer. Maak er wat van meid!!!!

Lieve groetjes,
Johnny en Gina

Marijke

ff je site weer update;)
Yeaaaaaah donderdag!!!!! of maakt dan nu je planning in de war:P